Linea Milanović Proizvođač nameštaja

Linea Milanović

Linea Milanović
Linea MilanovićLinea MilanovićLinea MilanovićLinea MilanovićLinea Milanović


Fabrika Linea Milanović - Beograd nudi širok asortiman nameštaja najvišeg kvaliteta, kako modernog, tako i klasičnog dizajna: stolova, stolica, fotelja, kreveta, divana, natkasni, komoda, plakara, kuhinja, kupatilskih ormarića, šank-pultova i drugih proizvoda.

Proizvodi su veoma cenjeni zbog svog kvaliteta i prefinjenog dizajna, unikatnosti i dugovečnosti. Nameštaj se proizvodi uglavnom od punog drveta i medijapana. U ponudi je veliki izbor završne obrade furnira a koji se tonira po želji klijenta. Takođe, nudimo i širok spektar mebl-štofova inostranih proizvođača za presvlačenje tapaciranih delova nameštaja.

Namenjeni, prevashodno, za opremanje stanova i vila, naši proizvodi su takođe pogodni za opremanje hotela, kancelarija, kafića, restorana i drugih reprezentativnih objekata koji zahtevaju fleksibilnost i ekskluzivitet.

Fabrika Linea Milanović, takođe, izrađuje nameštaj i komponente enterijera "po projektu", što podrazumeva izradu po Vašim ili našim nacrtima i dimenzijama, a sve to u kombinaciji sa materijalima i dizajnom prema svetskim trendovima.

Dugogodišnja tradicija i iskustvo u obradi drveta, visok kvalitet, originalnost i inovativnost proizvoda, posebna pažnja pri izradi detalja i prilagodljivost željama klijenata osnovne su karakteristike našeg poslovanja i uspeha firme, što potvrđuju i dve nagrade koje je kompanija dobila prilikom svog prvog izlaganja na 47. Beogradskom sajmu nameštaja 2009. godine.

Osnovne delatnosti:

  • Izrada ekskluzivnog nameštaja i enterijera po individualnom zahtevu
  • Projektovanje enterijera
  • Opremanje vila, apartmana, restorana, kafića, hotela, ofisa.

Pošaljite mail

Vaš upit je uspešno poslat.


Prodajna mesta Linea Milanović
  • Linea Milanović

    Beograd
    Vojislava Ilića 59
    011 24 42 070


Inovativni radovi mladih arhitekata iz Srbije