Betonska Galanterija Betonea Proizvođač nameštaja

Betonska Galanterija Betonea

Betonska Galanterija Betonea
Betonska Galanterija BetoneaBetonska Galanterija BetoneaBetonska Galanterija BetoneaBetonska Galanterija BetoneaBetonska Galanterija Betonea


Firma za proizvodnju betonske galanterije "BETONEA" — najlepše od betona!

U betonskoj galanteriji "BETONEA" specijalizovanoj radionici ručno se izrađuje preko 300 elemenata, od betona, sa armaturom po projektu i prirodnim materijalima.

Usvojenom tehnologijom, uz kontrolu stručnog tima, postigli su visok kvalitet proizvoda. Njih karakteriše čvrstoća betona, otpornost na atmosferske uticaje, dugotrajnost i najfinija obrada. Zbog poštovanja određenih normi prilikom montiranja, većina proizvoda se isporučuje u boji betona, a eventualno farbanje je naknadno. Posle perioda u kome je zanemarena estetika i bogatstvo detalja, među prvima su na tržište vratili letnjikovce, grčke stubove, balustrade, ukrasne lajsne za fasade itd. Njihov program upotpunjuju baštenske garniture, stubovi za ograde, kamini, kandelabri, česme, žardinjere itd.

U ekspanziji izrade betonske galanterije, osim kvalitetom, izdvojili su se brzinom i količinom proizvedene robe, a takođe i mogućnošću da ostvare najrazličitije arhitektonske ideje.


Pošaljite mail

Vaš upit je uspešno poslat.


Prodajna mesta Betonska Galanterija Betonea
  • Betonska Galanterija Betonea

    Lapovo
    Srpskih oslobodilaca 4


Inovativni radovi mladih arhitekata iz Srbije