Ginko Salon nameštaja

Ginko

Ginko
GinkoGinkoGinkoGinkoGinkoGinko


GINKO postoji od 1993. god i bavi se proizvodnjom stolica i stolova od masivnog drveta visokog kvaliteta, modernog i originalnog dizajna. Nameštaj se proizvodi od: bukve, jasena i hrasta. Jedna od primarnih delatnosti GINKA je opremanje ugostiteljskih objekata.

Proizvodni program čini nameštaj od masiva: stolice, stolovi, fotelje, komode, vitrine za trpezarije i nameštaj za ugostiteljske objekte.

Svi proizvodi se ispituju na ovlašćenom "Institutu za preradu drveta" Beograd gde redovno dobijaju ocenu Q1 za kvalitet. Tehnološki otpad se delom koristi za potrebe sopstvene proizvodnje a deo se briketira te se time umanjuje zagađenje okoline.

GINKO se prostire na 6.000m2 pokrivenog poslovnog prostora. U proizvodnji učestuje 50 ljudi. Oprema kojom raspolažemo opredeljuje nas da radimo srednje serijsku proizvodnju, što znači 3000 stolica, 300 stolova, 1000 kafe stočića, itd. na mesečnom nivou. Opširna paleta boja drveta i veliki izbor štofova kupcu omogućavaju da sam izabere željenu kombinaciju pri čemu vreme izrade proizvoda ostaje isto.

Pored proizvodnje GINKO se bavi maloprodajom nameštaja u svojim izložbenim salonima u Požegi, Beogradu i Novom Sadu, takodje je zastupljen na celom tržištu Srbije. Pored domaćeg tržišta, poverenje u naš proizvod ukazali su nam kupci iz država EX Jugoslavije, Engleske, Nemačke, Grčke, Austrije, Moldavije.


Pošaljite mail

Vaš upit je uspešno poslat.


Prodajna mestaIzaberite grad i vidite gde možete kupiti nameštaj ove firme: Odaberite grad

 • Ginko

  Beograd
  Sarajevska 68-70
  011/ 36 11 197, 36 60 516

 • Ginko

  Novi Sad
  Bulevar Jovana Dučića 33
  021 63 96 700

 • Ginko

  Požega
  Bana Milutina bb
  031/ 38 16 413, 812 594


Inovativni radovi mladih arhitekata iz Srbije