Pošaljite Vaš stan

Već za nekoliko dana možete dobiti individualan savet za samo 2.590,- dinara!

Uplatite iznos od 2.590,- dinara opštom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti.

Uplatnicu popunite kao na primeru na slici.

Na uplatnici je jako bitno da unesete prave podatke (prikazani crvenom bojom):

  • IME I PREZIME, ADRESA, POŠTANSKI BROJ I GRAD
  • U POZIVU NA BROJ OBAVEZNO UPISATI: DATUM SLANJA UPITA /2016
    (na primer ako upit sa skicom stana i željama pošaljete 25.04.2016. a uplatnicu uplatite kasnije u pozivu na broj treba da stoji: 2504/2016)

*Primer popunjene uplatnice

Potrebno nam je što više informacija kako bi naše arhitekte mogli da Vam daju što praktičnije savete. Postavićemo gotovo rešenje – naravno anonimno – na našoj prezentaciji i obavestićemo Vas mailom.

Popunite ovaj formular

stanovi

Uslovi korišćenja "usluge" savet arhitekte

Savet arhitekte je usluga koju Vam pruža naš Arhitekta na osnovu formulara koji nam dostavite. Ova usluga se naplaćuje po ceni od 2.590 RSD

Tim sredidom.com će se truditi da odgovori na sve Vaše upite u doglednom vremenskom periodu, i da Vas blagovremeno obavesti mailom o postavljanju predloga za uređenje Vašeg doma na portalu sredidom.com.

*Napomena: Saveti koje naš arhitekta daje su predlozi za uređenje enterijera što Vas ne primorava da uradite konkretno po savetu. Portal sredidom.com ne odgovara za eventualnu štetu nanetu korisnicima ili trećim licima prouzrokovanu korišćenjem ovog sadržaja.

Ova prezentacija je informativnog karaktera. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge.

Korišćenjem bilo kog dela ove prezentacije smatra se da su korisnici upoznati sa uslovima korišćenja, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Inovativni radovi mladih arhitekata iz Srbije