Partneri

Arte

Arte je namenjen umetnicima, udruženjma umetnika, likovnim kolonijama, izložbenim i prodajnim galerijama, likovnim kritičarima, istoričarima umetnosti, muzejima, aukcijskim kućama i drugim institucijama kulture.

Obi

Firma OBI projektuje i pravi montažne kuće. Izrađuje jeftino i kvalitetno tipske kuće, kuće po projektu i termo kuće. Od Oktobra 2006 firma dobija sertifikat 9001/2000 čime se svrstava rame uz rame sa vodećim preduzećima u zemlji.You need photo!

Proslavljeni komercijalni fotograf iz Kragujevca, specijalizovan za industriju nameštaja. U njegovom portfoliu se nalaze neki od najvećih proizvođača nameštaja u Srbiji: Forma Ideale, Dalas, Ginko i mnogi drugi.

eKapija

Investiciono-poslovni sistem eKapija.com ima za cilj da ubrza i pojednostavi pristup kvalitetnim poslovnim i investicionim informacijama u regionu Jugoistočne Evrope i da svojim klijentima omogući brz i pravovremeni prisutup podacima bitnim za njihovo poslovanje.Venčanja.com

Venčanja.com – zvanični vodič za mladence uz koji možete sami da organizujete svoje venčanje zahvaljujući kompletnom adresaru i korisnim savetima iskusnih stručnjaka iz ove oblasti.

Nadjidom.com

Nadjidom.com - Nekretnine Srbija je portal za nekretnine na kome se nalaze oglasi za nekretnine sa teritorije cele Srbije. Portal promoviše i ubrzava prodaju ili izdavanje Vaše nekretnine, a brza i efikasna pretraga oglasa omogućava da dođete do željenih rezultata.Ambienta

AMBIENTA na Zagrebačkom velesajmu, uspješan je i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.
AMBIENTA je važno mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija - mjesto cjelokupne ponude i potražnje, pa uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj.
AMBIENTA se održava svake godine u listopadu, a prilika je to da po sajamskim, sniženim cijenama kupite nov namještaj za vaš dom.

Šumarski Fakultet Univerziteta u Beogradu

Aktivno i organizovano delovanje u procesu visokog obrazovanja, kroz razvoj novih proizvoda – moderno oblikovanih enterijera, nameštaja, i industrijskih proizvoda, uz primenu drveta, ekoloških, i obnovljivih materijala, kao i negovanje i promocija održivog stvaralaštva, uz neposredno uključenje mladih talenata, deo su aktivnosti Usmerenja za projektovanje nameštaja i enterijera, pri odseku Prerada drveta, Šumarskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu.Aladin

Registar firmi koje se bave prodajom i proizvodnjom nameštaja, garnitura za dnevne, spavaće i dečije sobe, troseda, komoda, kreveta, ormana, trpezarijskih stolica i stolova, nameštaja od kovanog gvožđa kao i američkih plakara.Inovativni radovi mladih arhitekata iz Srbije