Benefiti Premium paketa

Komunicirajte lično sa
ekspertima za online marketing

Od početka nam je najbitniji lični kontakt sa mušterijama. Zbog toga Vas ne zove Call Centar, već se lično brinemo o Vama. Kod nas to zovemo Customer Care day. Svaka druga sreda rezervisana je za lični kontakt sa Vama. Tada mi za Vas proveravamo statistike trendove, šaljemo realne izveštaje, zovemo Vas i dajemo ideje za optimizaciju.

Samo za vlasnike PREMIUM paketa

Ističemo Vašu firmu u svim oblastima

Ističemo Vašu firmu u listi firmi. Vaše proizvode ističemo u listi proizvoda i prikazujemo ih pre ostalih. U našim redakcijskim tekstovima pozicioniramo Vaše proizvode (do sada preko 1.000 tekstova koje je napisala naša redakcija).

Za merenje efekta Premium Paketa napravili smo alate kojima vi imate direktan pristup – sa PREMIUM paketom Vaši proizvodi i Vaša firma se vidi 6-10 x više.

Samo za vlasnike PREMIUM paketa

Posle dogovora mi brinemo o svemu

Od dizajna banera do ubacivanja sadržaja na naš portal preuzimamo sve na nas. Na Vama je da kažete "Hoću da profitiram od PREMIUM paketa".

Naš uhodan tim od osam saradnika – dizajnera, programera, online marketing specijalista – radi sve da Vi imate što manje posla.

Ne verujete da toga ima u Srbiji? Pogledajte iskustva PREMIUM partnera

Samo za vlasnike PREMIUM paketa


Prikažite neograničen broj proizvoda

Vi kao Premium Partner možete dodati neograničen broj proizvoda, vesti i sl. Što više proizvoda i sadržaja postavite kod nas, to je veći efekat za Vas.

PREMIUM paket se ne definiše ograničenjima, već mogućnostima.

Samo za vlasnike PREMIUM paketa

Popusti na banere i izradu internet prezentacija

Tržište online marketinga trenutno najviše raste. Kao Premium Partner vi vidite prednosti toga. Želimo da Vas podstaknemo.

Zbog toga PREMIUM partneri imaju popust do 30% na baner kampanje i na izradu internet prezentacije.

Samo za vlasnike PREMIUM paketa


 • Prikaz kontakt podataka

  Pored svakog proizvoda jasno su vidljivi Vaši kontakt podaci. Želimo da olakšamo našim korisnicima direktan kontakt sa Vama. Uverite se sami, upitajte Vaše mušterije kako su čule za Vas.

 • Neograničen prikaz proizvoda

  Prikaz proizvoda na sredidom.com je generalno besplatan. Ukoliko niste PREMIUM partner a želite da prikažete Više od 100 proizvoda obratite se našem timu na 034 6500322.

 • Veliki broj poseta

  Naši posetioci nisu usputni prolaznici, već osobe koje preko pretraživača dolaze do nas tražeći nameštaj. Preko 150.000 realnih osoba posećuje sredidom.com – i to mesečno!

 • Popusti na duže ugovore

  Sa ugovorima na šest i više meseci ukazujete nam poverenje. Od nas za to dobijate niže cene paketa i do 20%. Dugoročno planiranje nam omogućava da se optimalno pobrinemo o Vama.

 • Jak tim na raspolaganju

  Naša ekipa sastoji se od osam saradnika – online marketing specijalista, programera, dizajnera i web administratora. Ne radimo usput, već shvatamo naš posao veoma ozbiljno.

 • Nemačka poslovnost

  Sa nama dobijate pouzdanog partnera iz Nemačke čiji je cilj dugoročna kvalitetna saradnja na obostranu korist. Uverite se prvim pozivom u to – pozovite nas na 034 500321.

Kontaktirajte nas sada

034 / 6500311

Saša Stojanović